top of page

Heart Logic Media: Mία εταιρεία digital marketing που συνδυάζει τη λογική με το συναίσθημα

Ο Σπύρος Παπασπύρου έχει χτίσει μια καριέρα γύρω από τον κλάδο του Hospitality και της εστίασης έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα διεθνή brands όπως το Soho House και το Intercontinental Hotel Group. Παράλληλα έχει εργαστεί σε projects και case studies για τα up and coming Citizen m Hotels και Doubletree by Hilton. Στην εγχώρια αγορά έχει στρατηγική συνεργασία με την Modus & Amplio Hospitality.

Με εξειδίκευση στη προβολή και προώθηση Luxury & Hip ξενοδοχείων και εστιατορίων, η Heart Logic, ασχολείται ενεργά εδώ και 3 χρόνια με τον χώρο του Hotel & Restaurant Μarketing, Social Media Management και website development. Το portfolio των πελατών του αποτελείται από γνωστά ονόματα του Τουριστικού και Επισιτιστικού γίγνεσθαι στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Την Heart Logic εμπιστεύονται αυτή την στιγμή, ονόματα και brands όπως του Γιάννη Λουκάκου και τα εστιατόρια του (Alio, Alio Pizzeria, Ψωμί & Αλάτι, Buddhas Hand) το ιστορικό Rock n’ Roll Athens, το Radisson Blu Park Hotel Athens, εστιατόρια Barolo Salumeria Athens στο Ψυχικό, το Izakaya Sushi στο Κολωνάκι, το νεοκλασικό ξενοδοχείο στην παλιά πόλη των Χανίων AZADE, καθώς και το Hotel & Casino, Grande Albergo Delle Rose στην ιστορική Ρόδο. Projects όπως το Monsieur Didot hotel στο Κολωνάκι, το IKIES hotel στη Σαντορίνη αλλά και πολλά άλλα, απαρτίζουν την λίστα με τις αξιόλογες δουλείες της εταιρίας τα τελευταία χρόνια.


Η Heart Logic δραστηριοποιείται στον χώρο του Digital Marketing με εξειδίκευση στο Social Media Management, Website Development και Concept Photography. Συνεργάζεται κυρίως με χώρους εστίασης και ξενοδοχεία, όμως το πελατολόγιο της εμπλουτίζεται και από άλλους κλάδους, όπως αρχιτεκτονικά γραφεία και χώρους ευεξίας & spa. Η Heart Logic προσφέρει μία πληθώρα υπηρεσιών, με κύρια στοιχεία το Digital Marketing, Google management, e-shop Management, Influencer Management, Advertising και Content Creation (φωτογραφήσεις & videography) εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, αισθητικής, φαγητού και ποτού. Σε μόλις 3 χρόνια, η εταιρεία έχει καταφέρει να χτίσει ένα πολύ δυνατό πελατολόγιο, προσελκύοντας κάποια από τα μεγαλύτερα brands της Ελληνικής αγοράς.Όμως ο Σπύρος και η ομάδα του ποτέ δεν μένουν στάσιμοι. Κοιτάζουν συνεχώς πως να εξελίσσουν τις υπηρεσίες τους και να εισάγουν νέες καινοτομίες στον χώρο του Marketing και social media. Τα άμεσα πλάνα της περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός Blog όπου θα ενημερώνει το κοινό για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της εστίασης, του τουρισμού, του design και του digital marketing αλλά και την δημιουργία νέων υπηρεσιών που θα απευθύνονται σε πολιτιστικούς και καλλιτεχνικούς οργανισμούς!

Ο Σπύρος και η ομάδα του, η οποία αποτελείται από φωτογράφους, graphic designers και content creators που δουλεύουν αρμονικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πελάτες του. Το κύριο συστατικό της επιτυχίας τους έγκειται στο γεγονός ότι μοιράζονται όλοι το ίδιο πάθος για αυτό που κάνουν, και φαίνεται.

Σημαντικός συνεργάτης του Σπύρου είναι ο Κωνσταντίνος Σουλιώτης, υπεύθυνος για τη διαχείριση των μεγαλύτερων λογαριασμών της εταιρίας καθώς και την συμμετοχή του στο creative κομμάτι. Νέα πρόσωπα στην ομάδα όπως η Εβίνα Κουτσουβέλη, η οποία εργάζεται ως Marketing Εxecutive στην εταιρία φέρνουν φρέσκιες ιδέες στο τραπέζι.

13 views0 comments
bottom of page